sâmbătă, 1 septembrie 2012

Aici aveti una dintre cele mai eficiente metode pentru a face bani pe net, fara efort si fara investitie.Tot ce iti trebuie pentru a castiga bani pe internet este un calculator conectat la internet si 10 minute din timpul tau liber.

  Inainte de a-ti raspunde la acesta intrebare trebuie sa iti spun de la inceput ca NU face parte din categoria jocurilor de noroc. Ceea ce inseamna ca NU ai nimic de pierdut ci doar de castigat!!!! Ai nevoie doar de 10 minute pe zi!!! 

METODA CEA MAI SIMPLA DE A FACE BANI PE INTERNET!!!!


NU te costa nimic nu iti ia foarte mult timp.
Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu ?

 Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga bani pe net din clickuri  in timpul tau liber e sa intri pe: http://www.neobux.com/?rh=53616D7941726479   si sa iti creezi un cont, lucru care este absolut GRATUIT.




      Castiga bani pe internet in timpul liber,fara efort fara investitie si fara batai de cap .
      Neobux este recunoscut in lumea site-urilor PTC ca fiind primul site de acest gen ce introduce sistemul de plata instant, uramand ca sa introduca si sistemul de inchiriat refferali(cei care sunt inregsitrati sub tine),ce aduce din nou o noutate, userii nemaifiind stresati de ideea cautarii si convingerii de noi refferali.Nu e de mirare ca s-a mentinut la suprafata pana astazi , tocmai datorita sistemului bine pus la punct.

Este printre putinele site-uri care au forum in limba romana si chat unde poti sa te informezi despre ce mai este nou, sa vezi ce strategii aplica altii, dovezi de plata ( de la 2$ pana la 1000 $ sau chiar mai mult 1000 $ fiiind cea mai mare plata vazuta de mine), poti sa pui intrebari etc.

      Dupa ce ti-ai deschis contul tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe    butonul verde  '' View Advertisments'' pentru a incepe sa castigi   banii . 
 Prin urmare pe Neobux esti platit daca dai click pe reclame si stai timp de 5 secunde sa le vizionezi. Numarul acestora ese de 4-5 pe zi in cazul membrilor Standard, si 10-12 in cazul membrilor Golden, suma cu care esti platit fiind de pana la 0.01$/reclama.
Pe deasupra,pe Neobux mai exista si 2 tipuri de refferali : directi si inchiriati.

Referalii directii sunt persone cunoscute sau pe care le convigi sa se inscrie pe site dar acest lucru nu este obligatoriu.
Referalii inchiriati - acesta este cea mai comoda metoda de a face bani multi fara efort , odata ce ai strans 0.60$ in contul tau poti sa inchiriezi 3 referali pentru 30 de zile care sa dea clickuri pentru tine. Ce este foarte important este ca, clikurile lor valoreaza 0.005 $ pentru un membru standard, si 0.01-0.02$ pentru un membru golden.
 Dupa ce ai inchiriat referali o sa castigi bani in tot timpul zilei!
   Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a castiga banii acestia e sa-ti  dai clicurile pe reclame in fiecare zi. Nu dureaza mult , maxim 10-20 minute.
 La Neobux prima plata se poate cere prin Paypal sau Alertpay(Payza) de la 2$ in sus apoi de la 3$ si tot asa pana la 10$ , oprindu-se aici , deci limita inferioara fiind intr-un final de 10 $.
 Foarte recent Payza a renutat sa mai lucreze cu siteurile care prezinta un risc ridicat de pierdere a banilor.  (Neobux nu a intrat in acesta categorie)
De un plus de incredere pentru a face bani pe net cu neobux.
 Imagineaza-ti cati dolari poti castiga cu 1000 sau 2000 de   referrali si toate acestea fara a scoate nici un ban din buzunar !!
 
                                             Si Acum,Cateva Dovezi!










 

11 comentarii:

  1. Desi am cont la Neobux si am primit banii fara nici o problema nu am facut prea multi cel putin cu inchiriatul mai mult am platit pe refferali dacat am luat bani dupa ei si ideea de a trebui sa faci click in fiecare zii ca sa iti primesti banii de la refferali nu imi place deloc eu folosesc mai recent o bara de surf o descarci si o lasi sa mearga e cu publicitate are doua nivele de referali are si tasks si multe oferte de puncte la fel ca in neobux poti face cel putin 0.10 euro pe zii doar daca tii bara deschisa si esti conectat la net plus sunt multe bonusuri si concursuri http://freeonlinemonney.blogspot.ie/2012/08/i-gagnant-la-barre-cea-mai-buna-bara-de.html Multa bafta in continuare cu blogul

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt curios daca dovezile aratate sunt ale tale..

    RăspundețiȘtergere
  3. Completezi taskuri si castigi bani:
    http://www.viespar.ro/?reff=28219b69cfb92509f1ea91e335c0775b

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos articol.
    Acesta este blogul meu: http://banipenet21.blogspot.ro dati-va cu parerea

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai bun site de sondaje, online din 2007, cu peste 8 milioane de membri !
    Te aștept în echipa mea pe ClixSense >>>>> http://csl.ink/AI

    RăspundețiȘtergere
  6. BANI USOR SI RAPID OBTINUTI. MINIM 2400 RON PE LUNA
    CEA MAI NOUA METODA DE BANI PENTRU ROMANI.
    BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET. TESTAT! EU AM OBTINUT
    2.140 LEI IN 3 SAPTAMANI! E RANDUL TAU!
    FUNCTIONEAZA! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU
    ADEVARAT! Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti acesta pagina sau nu, eu nu pot sa spun ca10 minute de citit iti va schimba viata si portofelul, depinde numai de tine! Poti FACE BANI USOR SI REPEDE. Crede-ma am incercat toate metodele posibile si aceasta este calea! Poti sa faci o gramada de bani repede si tu. E testat!
    Ce trebuie sa faci prima data este sa citesti cu atentie pana la sfarsit textul.
    In urma cu ceva vreme navigam pe internet, cand am descoperit un articol asemanator in care se spunea ca se castiga milioane in doar cateva saptamani! La inceput eram sceptic, cu o investitie de numai 6 lei, imediat m-am gandit ca este o escrocherie dar citind cu atentie articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu in plic la toate persoanele care erau pe lista. Apoi sa elimini prima persoana de pe lista si tu sa te pozitionezi pe ultimul loc, adica pe locul 6, si lista ramane tot cu 6 persoane. Tot ce ai de facut este sa popularizezi dupa aceea articolul la minim 200 de site-uri, forumuri si nu in ultimul rand la toti prietenii, conostinte, etc.
    Dupa ce am studiat chestiunea am hotarat sa incerc, in fond ce aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6 timbre. Ghiciti ce s-a petrecut? Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit CA SE VA OPRI, DAR NU! Banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 40 de lei, la sfarsitul celei de a doua saptamana aveam 2000 lei, iar in a treia saptamana stransesem 2140 lei! Banii continuau sa vina si sa tot vina. In mod cert s-a meritat investitia de 6 lei si 6 timbre.
    Sa va spun cum functioneaza:
    Iei 6 coli de hartie in care invelesti cate o bancnota de 1 leu, dupa care le pui in 6 plicuri simple. Pe plicuri treci corect numele si adresele persoanelor pe care la gasesti in lista de mai
    1) Goga Denisa Mihaela -Str Pacii, nr 10, Filiasi, jud Dolj, 200692
    2) Vlad Claudiu Adrian -Str Musetelului, bl.1, ap 10, et 2 Calarasi, Jud Calarasi, 910120
    3) Anghel Georgiana-str. bulevardul Unirii, nr.48, bl. 48, sc. 3, ap. 7m Focsani, 620015
    4) Kofity Dora, str. Dabolt, nr. 33, loc. Halmeu, Jud. Satu Mare, 447145
    5)Radu Marian Alexandru, strada Moise Dobosan Nr116, Timisoara, jud Timis, 300600 6)Nita Mihail Iulian Sat Zigoneni, Comuna Baiculesti, Nr 238 , Jud Arges 117066
    0BUUNN! Dupa ce termini de pus in plicuri si expediezi plicurile se elimina prima persoana de pe lista si te vei pune cu adresa ta exacta pe pozitia nr.6, astfel cel de pe pozitia 2 va deveni pozitia 1, 3 va ajunge pe 2, 4 pe trei si asa mai departe. SA NU TRISEZI SA TE PUI PE ALTA POZITIE CA VEI AVEA NUMAI DE PIERDUT!
    Este bine sa fim seriosi cu totii si sa trimitem plicurile ca toata lumea sa aiba de castigat. Bun! Mai departe salvezi acest text intr-un nou document in word deschis pe calculatorul tau si in acest fel modifici doar pozitia 1 pe care o scoti si te treci pe tine pe pozitia 6, salvezi si incepi sa publici articolul trimitandu-l in primul rind la toti prietenii, apoi pe site-uri de mica publicitate, pe forumuri, la adresele de mail pe care la gasesti.
    TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
    Calcule (e simpla matematica si nu minciuna)
    Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc samdp

    RăspundețiȘtergere
  7. Neobux este cel mai bun site PTC (Paid-To-Click) la ora actuala. Pentru inregistrare accesati pagina: https://www.neobux.com/?r=illegaldream90
    Cine vrea sa faca bani pe internet si sa ajunga la un profit de 1000$ pe luna, fara sa faca mai nimic, in aproximativ 6 luni, cu o mica investie iar fara investie in jur de 1 an, asta depinde de fiecare. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati niste site-uri timp de 10 secunde fiecare si veti primi 0.001$, dar nu va descurajati, exista si alte solutii de a face bani rapid. Acest lucru il puteti face vizualizand scurte videoclipuri, completand sondaje si chiar jucandu-va pe site. O alta metoda ar fi sa adaugati referali, ei fiind persoane care muncesc pentru tine si pe clicurile lor tu primesti bani(0.005 pe click). Cu cat mai multi referali cu atat mai bine. Pentru inregistrare pe Neobux, va rog accesati pagina: https://www.neobux.com/?r=illegaldream90
    Pentru ca Neobux sa fie o poveste de succes pentru dumneavoastra, va rog cititi aceste sfaturi accesand aceasta pagina https://www.neobux.com/forum/?/24/543708/Vreau-ca-Neobux-sa-fie-o-poveste-de-succes/
    Pentru inregistrare pe Neobux, cel mai bun site (Paid-To-Click), va rog accesati pagina: https://www.neobux.com/?r=illegaldream90

    RăspundețiȘtergere
  8. Am descoperit și eu un site interesant! Primești 100$ când îți faci cont. Cu acești bani poți să-ți cumperi un pachet valabil 24h care îți aduce un venit de 2$. Când acumulezi 100$ câștigați de tine, cu 200$ îți poți cumpăra un pachet mai mare care îți aduce 3$ pe zi. Și tot așa mai departe! Site-ul este foarte simplu și intuitiv!
    Dacă este cineva interesat linku este acesta: https://cryptohuge.icu/index?ref=4719277

    RăspundețiȘtergere